Θεραπείες Προσώπου

Κλασικός Βαθύς Καθαρισμός

Διάρκεια Θεραπείας: 2 ώρες

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια βασική και απαραίτητη περιποίηση για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει ως στόχο την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που οφείλονται στην κουρασμένη και θαμπή όψη ενός προσώπου.

Γιατί να κάνω καθαρισμό;

Το δέρμα μας μετά από την πολύωρη έκθεση στους ατμοσφαιρικούς ρύπους, αλλά και λόγω της εργασιακής ενασχόλησης και τις δουλειές του σπιτιού ,έχει ανάγκη από ανανέωση και αναζωογόνηση.

Σε αυτήν την περίπτωση με τον  καθαρισμός προσώπου, επιτυγχάνεται οξυγόνωση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση και δράση των καλλυντικών προϊόντων στο σπίτι αλλά και την βέλτιστη αντίδραση σε οποιαδήποτε αισθητική περιποίηση πρόκειται να ακολουθήσει ,καθώς ρυθμίζουμε την λιπαρότητα και τις εξάρσεις φαγεσωρικής ή βλατιδοφλυκταινώδους ακμής.

Στο ινστιτούτο Aesthetica τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής για την εφαρμογή καθαρισμού προσώπου.

Ο καθαρισμός προσώπου δεν αφήνει σημάδια ούτε κοκκινίλες στην επιδερμίδα, και μπορείς άνετα να πας στην δουλειά σου μετά την εφαρμογή.

Στάδια Καθαρισμού Προσώπου

1.  Nτεμακιγιάζ, απομάκρυνση μακιγιάζ. 

2.  Απολέπιση

3.  Τόνωση

4.  20 λεπτά στο Βαπερ ή εφαρμογή ενζυμικού πίλιγνκ

5.  Διάνοιξη και εξαγωγή σμήγματος (με τα δάχτυλα, καθώς στο ινστιτούτο Aesthetica δεν γίνεται χρήση εργαλείων όπως το tire comedone, το οποίο ερεθίζει και αφήνει σημάδια στην επιδερμίδα)

6.  Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας (πχ ενυδάτωση, λάμψη, λεύκανση, ρύθμιση λιπαρότητας)

7.  Μάσκα

8.  Αναπλαστική κρέμα 

9.  Μασάζ με αιθέρια έλαια (εξαρτάται από το περιστατικό εάν θα πραγματοποιηθεί χειρομάλαξη, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται)

10.  Αντηλιακή κρέμα

Τι πρέπει να προσέξω μετά τον καθαρισμό προσώπου;

Αντηλιακή προστασία κάθε πρωί

Καθαρή μαξιλαροθήκη και πετσέτα για το μπάνιο

Ποσό συχνά μπορώ να κάνω βαθύ καθαρισμό;

Κανονική επιδερμίδα : 1 φορά το χρόνο 

Μικτή επιδερμίδα : 2-3 φορές το χρόνο 

Λιπαρή επιδερμίδα : 2-3 μήνες 

Θεραπείες Προσώπου

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Dermabration

Διάρκεια Θεραπείας: 1 ώρα

Πρόκειται για μια θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης δέρματος με τη βοήθεια μια κεφαλής με διαμάντι! Είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα κυρίως για περιπτώσεις θαμπού, κουρασμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το δέρμα μετά την δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι πιο απαλό και ανανεωμένο χωρίς ίχνος σμήγματος, ενώ οι πόροι του δέρματος ήδη από την πρώτη συνεδρία έχουν ήδη ελαχιστοποιηθεί.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία, είναι επώδυνη;

Η θεραπεία έχει διάρκεια 1 ώρα και είναι εντελώς ανώδυνη.

Ο ασθενής μπορεί να πάει κατευθείαν στην εργασία του ακριβώς μετά τη θεραπεία.

Τι θα προσφέρει η δερμοαπόξεση στο δέρμα μου;

 • Βαθειά απολέπιση

 • Απομάκρυνση στρώματος νεκρών κυττάρων

 • Ρύθμιση Λιπαρότητας, σμηγματόρροιας

 • Ελαχιστοποίηση διεσταλμένων πόρων

 • Μείωση πανάδων, μελάσματος

 • Λείανση λεπτών ρυτίδων και ουλών

 • Ανάπλαση κολλαγόνου

Πρέπει να προσέξω κάτι μετά τη θεραπεία;

Δεν χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις, παρά μόνο αποφυγή μακιγιάζ για την ίδια ημέρα.
Προτείνουμε αλλαγή της πετσέτας στο μπάνιο και της μαξιλαροθήκης καθώς και αντηλιακή προστασία για τις πρωινές ώρες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδρίων εξαρτάται από το περιστατικό. Μια συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή και λεία επιδερμίδα.
Σε περιπτώσεις σμηγματόρροιας και λιπαρότητας καθώς και διεσταλμένων πόρων απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες, ένα πρωτόκολλο περίπου 8 συνεδρίων, κάθε 2-3 εβδομάδες.

Θεραπείες Προσώπου

Μεσοθεραπεία προσώπου

Meta Therapy

Διάρκεια Θεραπείας: 1 ώρα

Το "εναλλακτικό" facelifting

Το στυλό του Dermatude προκαλεί αόρατες μικρόδιατρήσεις στο δέρμα. Λόγω των μικροδιατρήσεων αρχίζει ο φυσικός μηχανισμός ανάπλασης. Επιπλέον διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Πρόκειται για την μοναδική θεραπεία που επιτρέπεται να εφαρμοστεί πολύ κοντά στα μάτια, ακόμη και στο κινητό βλέφαρο, δουλεύοντας τις λεπτές γραμμές έκφρασης, και ανασηκώνοντας το φρύδι.

Είναι επώδυνη θεραπεια;

 Δίνει φυσική βελτίωση του δέματος από μέσα προς τα έξω, καθώς οι μονοδόσεις που χρησιμοποιούμε στοχεύουν απευθείας στο πρόβλημα, χωρίς να προκαλεί εξωτερικό τραυματισμό και χωρίς πόνο.
Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που μπορείς να πας κατευθείαν στην εργασία σου και να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου.

Τι θα μου προσφέρει η μεσοθεραπεια;

 • Λάμψη

 • Λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

 • Βαθειά ενυδάτωση και αποκατάσταση δέρματος

 • Αποκατάσταση χρωματικού τόνου

 • Αποκατάσταση υγρασίας στο δέρμα 

 • Τέλεια Σύσφιξη

 • Αποχρωματισμός των πανάδων και των ουλών από ακμή

Μπορεί να γίνει όλο το χρόνο η θεραπεία;

Οι βελόνες του meta therapy, είναι πολυκαρμπονικές και μπορούν να χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο ανεξαρτήτως της έκθεσης στον ήλιο.
Παρ' όλ' αυτά, οι ατσάλινες βελόνες που δουλεύοντας για τις πολύ βαθιές ρυτίδες αλλά και για τις ουλές, επιτρέπονται μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το πρωτόκολλο του Dermatude προτείνει 8 συνεδρίες.
Οι πρώτες 4 συνεδρίες γίνονται σε χρονικό διάστημα 4 εβδομάδων, μια μεσοθεραπεία κάθε εβδομάδα.
Οι επόμενες 4 συνεδρίες γίνονται ανά 15 ημέρες.
Χρειαζόμαστε 2 μήνες για να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Θεραπείες Προσώπου

Ενυσχιμενη θεραπεια ενυδάτωσης

Casmara Hydrate

Διάρκεια Θεραπείας: 45'

Πρόκειται για ολοκληρωμένες θεραπείες με peel-off μάσκες πλούσιας ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και θρέψης της επιδερμίδας με βάση τα φύκια και φυτικά συστατικά.
Ρίχνουν την θερμοκρασία του δέρματος στους -6°C, έχοντας ως αποτέλεσμα την καλύτερη διείσδυση και απορρόφηση των συστατικών.

REAFFIRMING MASK -SHINE STOP

Μάσκα σχεδιασμένη από οργανικό πυρίτιο και εκχύλισμα φυκιών. Αφαιρεί τις ακαθαρσίες και παρέχει έντονη υγρασία. Κατάλληλη για μεικτά και λιπαρά δέρματα με διεσταλμένους πόρους και ακμή.

GREEN MASK -PURIFYING

Μάσκα διαμορφωμένη με μέντα και εκχύλισμα από φύκια. Παρέχει υγρασία οξυγόνωση και ανανεώνει το δέρμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

SENSITIVE MASK-SOOTHING &VITAMIN

Μάσκα με βρώμη, βιολέτα και εκχύλισμα φυκιών. Καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα. Πλούσια σε βιταμίνες Β και Ε, αμινοξέα και μέταλλα. Καταλληλη για ολους τους τυπους δερματος, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

NOVANEW MASK- MOISTURIZING

Μάσκα με εκχύλισμα φυκιών και γλυκόζη ,ικανή να αποκαταστήσει την φυσική ισορροπία υγρασίας του δέρματος. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δερματος.

RGNERIN MASK-REGENERATING

Μάσκα διαμορφωμένη με εκχύλισμα λιναρόσπορου, εκχύλισμα αλόης και φυκιών για την τόνωση και αναγέννηση των κυττάρων. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δερματος.

RETENSE MASK -FIRMING -STIMULATING

Διαμορφωμένη μάσκα με εκχύλισμα ακτινίδιου, σπόρους παπαρούνας, εκχύλισμα φυκιών. Προσφέρει καταπράυνση και επανενεργοποίηση. Ενισχύει το δέρμα και είναι κατάλληλη για ολους τους τυπους δερματος. 

CINNAMON MASK -ACTIVATING -REJUVENATING

Μάσκα με εκχύλισμα κανέλας και φυκιών. Προσφέρει μια υπεραιμία στο δέρμα που ευνοεί την αναγέννηση των ιστών κολλαγόνου και ελαστίνης βελτιώνοντας την εμφάνιση του δερματος. Κατάλληλη για όλους τους τυπους δερματος. 

GOLD MASK -REVITALIZING -FIRMING

Μάσκα με 24 καράτια χρυσού, φυσικά ορυκτά και φύκια. Μια πολυτέλεια για το δέρμα, με ενυσχιμενη τόνωση και σύσφιξη. Τα 24 καράτια χρυσού είναι εκείνα που κάνουν αυτή τη μάσκα μοναδική. Κατάλληλη για όλα τα δέρματα.

VITAMIN VEGETABLE MASK-STIMULATING-ANTI WRINKLE

Μάσκα με βιταμίνη C, άνηθο και εκχύλισμα φυκιών. Αποτρέπει τη δράση των ελεύθερων ριζών και βελτιώνει την ελαστικότητα του δερματος. Είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα.

GREEN TEA MASK-REVITALIZING-ANTI STRESS

Μάσκα διαμορφωμένη με πράσινο τσάι, λεβάντα και εκχύλισμα φυκιών. Πλούσια σε πολυφαινόλες και κατεχινες με αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα.

GOJI MASK-ANTIOXIDANT-STIMULATING 

Μάσκα με εκχύλισμα goji, σπόρους κινοα,εκχύλισμα φυκιών. Πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες και πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής ποιοτητας. Ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δερματος και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Συνίσταται για δέρματα με πρώτα σημεία γήρανσης.

Ποσό συχνά μπορώ να κάνω την θεραπεια Casmara;

Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτήν την θεραπεία. Κάθε φορά που αισθάνεσαι  το δέρμα σου αφυδατωμένο, θαμπό χωρίς ελαστικότητα και έχεις ανάγκη από λάμψη και ενυδάτωση, η θεραπεία Casmara είναι η ιδανική.

Είναι ιδανική και για άνδρες και για γυναίκες.

Μπορεί να γίνει και τους καλοκαιρινούς μήνες;

Φυσικά και γίνεται και το καλοκαίρι, καθώς το δέρμα μας με την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αφυδατώνεται και στεγνώνει.
Είναι εξίσου Ιδανική για αποκατάσταση δέρματος μετά από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Θεραπείες Προσώπου

Peels

Οξέα AHA - BHA

Διάρκεια Θεραπείας: 45'

Tα AHA οξέα διεισδύουν και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, προσφέροντας ένα νέο και υγιές δέρμα. Ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, φροντίζουν την αντιμετώπιση ακμής αλλά και ουλών ακμής, καθώς λειτουργούν και σαν «γόμα» σε πανάδες, δυσχρωμίες, μελαγχρωματικές κηλίδες, ακόμη και σε μελάσμα.

ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ

Αντιβακτηριδιακή, φαγεσωρολυτική και κερατολυτικη δράση. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και την έκκριση σμηγματος, καθώς διεγείρει τα κύτταρα της βασικής στοιβάδας και των ινοβλαστών με αποτέλεσμα την αναγέννηση της επιδερμίδας.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

Ισχυρή απολέπιση των επιφανειακών στρωμάτων της κεράτινης στοιβάδας και διέγερση της Κυτταρικής αναγέννησης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας και ενισχύει την φυσική λειτουργία του φραγμού του δερματος.

Ενδείκνυται για ολους τους τυπους δερματος.

ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ

Διεισδύει ήπια και σταδιακά στον ιστό. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας την ανανέωση του δερματος, προκαλώντας μια σταδιακή και ομαλή απολέπιση.

Ενδείκνυται για λιπαρό και σμηγματορροικό δέρμα, καθώς και για περιπτώσεις μελαγχρωματικών βλαβών.

ΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ

Διεγείρει την παραγωγή ΝΕΟΥ κολλαγόνου. Παρέχει φυσική ενυδατική δράση στην επιδερμιδα, καθώς προσελκύει μόρια νερού στην κεράτινη στοιβάδα, σχηματίζοντας προστατευτικό φραγμό στην επιδερμιδα.

Ενδείκνυται για αφυδατωμένο και λεπτό  δέρμα, καθώς και για ευαίσθητες περιοχές.

MESOPEEL AZELAN PH 1.8

Ανήκει στην κατηγορία των κοκτέιλ peel με 20% ΑΖΕΛΑΙΚΟ ΟΞΥ, προσφέροντας αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Ρυθμίζει την λιπαρότητα και αναστέλλει την διαδικασία πολλαπλασιασμού των μελανόκυττάρων + 20% σαλικυλικό οξύ με ισχυρή αντιβακτηριδιακή, φαγεσωρολυτικη και κερατολυτικη δράση. Ρυθμίζει την λιπαρότητα.

MESOPEEL JESNER ph 1.5

14% σαλικυλικό οξύ με αντιβακτηριδιακή, φαγεσωρολυτικη δράση, ρυθμίζει την λιπαρότητα + 14% λακτικο οξύ για πάχυνση και εξομάλυνση του επιδερμικου ιστού, για ενυδατική δράση προσελκύει τα μόρια νερού στην κεράτινη στοιβάδα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου + 8% κιτρικό οξύ με απολεπίστικη δράση με αντιοξειδωτικές και λευκαντικές ιδιότητες.

Ενδείκνυται για δέρματα θαμπά και ταλαιπωρημένα, που χρειάζονται άμεση λάμψη και ανανέωση.

MESOPEEL MELANOSTOP TRAN3X

Cocktail peel με 20% αζελαικο οξύ, 6% φυτικό οξύ για αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης + resorcinol 10% με απολεπιστικούς παράγοντες, ενεργεί δραστικά στη λύση των δεσμών των κερατινοκυττάρων με αποτελεσματική δράση στις υπερχρώσεις + 3% τρανεξαμικό οξύ, συνθετικό παραγωγό του αμινοξέος λυσίνη, αναστέλλει τη λειτουργία και δράση των αγγειακών και φλεγμονωδών στοιχείων της υπερμελαγχρωσης.

Ενδείκνυται για περιπτώσεις μελαγχρώσεων και μελάσματος και συνδυάζεται και με μεσοθεραπεία.

Πόσες θεραπείες οξέων θα χρειαστώ;

Το πρωτόκολλο προτείνει 4-6 θεραπείες με διάστημα 10-15 μέρες απόσταση.

Είναι επώδυνο;

Φυσικά και γίνεται και το καλοκαίρι, καθώς το δέρμα μας με την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αφυδατώνεται και στεγνώνει.
Είναι εξίσου Ιδανική για αποκατάσταση δέρματος μετά από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι πρέπει να γνωρίζω για μετά την θεραπεια;

Υπάρχει ενδεχόμενο ελαφριάς πιτυρίασης της επιδερμίδας, χωρίς πόνο ή τσούξιμο και ήπια ερυθρότητα.
Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις δραστηριότητες σας με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση αντηλιακής προστασίας.

Μπορώ να κάνω peel και το καλοκαίρι;

Στο ινστιτούτο Aesthetica διαθέτουμε ειδικά πρωτόκολλα και peel που μας επιτρέπουν να γίνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (summer peels).

Θεραπείες Προσώπου

Πρεσσοθεραπεία Ματιών

Casmara Eye Treatments & Pressotherapy

Θεραπεία για αναζωογόνηση των ματιών.Αντιγηραντική μάσκα ματιών εμπνευσμένη από την καρβοξυθεραπεία και εμπλουτισμένη με λευκόχρυσο.

Βελτιώνει το περίγραμμα των ματιών, κάνοντας το πιο λείο, λαμπερό και σφριγηλό, με λιγότερες ρυτίδες.

Την συνδυάζουμε με το pressotherapy eye. 

Η πρεσσοθεραπεία ματιών CASMARA είναι μια συσκευή γυαλιών που παρέχει μια αίσθηση χαλάρωσης με μικρές δονήσεις, ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας και ελαφρές πιέσεις.

Που βοηθά;

Βοηθά στην καταπολέμηση των έντονων μαύρων κύκλων, καθώς και στις σακούλες και στα οιδήματα κάτω από τα μάτια που δημιουργούνται είτε από την έλλειψη νερού είτε από λίπος είτε από κακή λεμφική κυκλοφορία.
Μια πολύ χαλαρωτική θεραπεία που ξεκουράζει και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών.

Θεραπείες Προσώπου

Bio peeling

By Neoderma

Διάρκεια θεραπείας : 1 - 1.30 ώρα

Eπαγγελματική θεραπεία, με βάση τα φύκια, εκχυλίσματα μέντας, μελλοσόχορτο και καλλεντούλα.
Στοχεύουν στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και αναζωογόνουν το δέρμα.

Που βοηθά;
 • Μείωση της ακμής και των ούλων
 • Μείωση υπερχρωμάτωσης και δυσχρωμιων
 • Μείωση των διεσταλμένων πόρων
 • Μειωση των βακτήριδιων και εξισορρόπηση του λιπαρου δέρματος
 • Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
 • Καθαρίζει βαθιά το δέρμα
 • Μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης
 • Επαναφέρει την φωτεινότητα στο δέρμα
 • Αναζωογονεί το δέρμα

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

 • Σε δέρματα με ακμή

 • Σε ουλές από ακμή

 • Σε πανάδες

 • Σε αποκατάσταση λάμψης και αναζωογόνησης

 • Σε θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα

 • Σε δέρματα με διεσταλμένους πόρους

Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

 • Να εφαρμόζεις αυστηρά τα προϊόντα που θα σου δωθούν από την Ειρηνη.
 • Χρήση αντηλιακής προστασίας
 • Καθαρή μαξιλαροθήκη
 • Καθαρή πετσέτα

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Ο αριθμός των συνεδρίων εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης. Αναλόγως το περιστατικό μπορεί να χρειαστούν από 2-6 θεραπείες.
Στην πρώτη συνέδρια η λάμψη, η λείανση, η φωτεινότητα και το καθαρό δέρμα είναι κάτι που θα το δεις κατευθείαν και θα έχει διάρκεια.

Μπορώ μετά τη θεραπεία να πάω στη δουλειά μου;

Εννοείται ότι μπορείς να πας κατευθείαν στην εργασία σου, πάντα με τη χρήση αντηλιακής προστασίας.
Η αίσθηση που θα έχεις μετά την θεραπεία είναι σαν γυαλάκια στο δέρμα.
Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βάλεις makeup για την ίδια ημέρα.

Θεραπείες Προσώπου

Microgold

Διάρκεια θεραπείας : 1 ώρα

Tο microgold αποτελείται απο ένα δοχείο και μια κεφαλή με 20 πολύ λεπτά βελονάκια. Όταν οι βελόνες πιέζονται, το δοχείο ανοίγει και το προϊόν εισχωρεί στην επιδερμίδα.

Το κάθε φιαλίδιο είναι ατομικό, και το ενεργό συστατικό που θα εισχωρήσουμε το επιλέγουμε βάση των αναγκών και της πάσχουσας περιοχής.

Τι θα μου προσφέρει;
 • Μειώνει το μέγεθος των πόρων με micro -Botox.
 • Λειαίνει και απαλύνει το δέρμα, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
 • Βελτιώνει τα επιφανειακά σημάδια ακμής.
 • Ενυδατώνει σε βάθος
 • Μειώνει την ανεπιθύμητη μεγάγχρωση.
 • Βοηθά στην εξομάλυνση των ραγάδων.
 • Βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας.
 • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος.
Θεραπείες Προσώπου

Murad Treatments

Firming for Face and Eyes

Διάρκεια θεραπείας : 1 ώρα

Η θεραπεία του murad που αφορά την αντιγήρανση, είναι μια φόρμουλα με ρετινόλη, έχει άμεσο αποτέλεσμα στην ανόρθωση και λείανση της επιδερμίδας.

Που βοηθά;
 • Ενισχύει την ενυδάτωση και λειαίνει τις ρυτίδες.
 • Ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου.
 • Βοηθά στην απομάκρυνση των θαμπών επιφανειακών κυττάρων.
 • Βοηθά στην αύξηση της σφριγηλότητας.
 • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Enzyme Treatment

Διάρκεια θεραπείας : 1 ώρα

Η θεραπεία του murad είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση της ακμής και τη ρύθμιση της λιπαρότητας του ακνεικού δέρματος. Είναι μια φόρμουλα από σάκχαρα μανιόκας, εκχύλισμα λουλουδιών τριφυλλιού και ένζυμα Παπάγιας και ανανά.
Η δράση της οφείλεται στο συνδυασμό του σαλικυλικού οξέως και της ρετινόλης.

Που βοηθά;
 • Βοηθά στην αύξηση της σφριγηλότητας και της ενυδάτωσης.
 • Καταπολεμά τις εξάρσεις ακμής.
 • Καταπολεμά της περίσσεια λιπαρότητα και γυαλάδα.
 • Ελαχιστοποιεί τους διεσταλμένους και φραγμένους πόρους.
 • Αντιμετωπίζει το ερυθρό και ερεθισμένο δέρμα.

Vitamin C Infusion  Treatment

Διάρκεια θεραπείας : 1 ώρα

Η θεραπεία του Murad, είναι διαμορφωμένη με ισχυρή βιταμίνη C. Πλούσια θεραπεία σε αντιοξειδωτικά.

Που βοηθά;
 • Προστατεύει και καταπολεμά τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες.
 • Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
 • Αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τη λάμψη στην επιδερμιδα.
 • Αποκαθιστά τη νεανική όψη
 • Καταπραΰνει την ερυθρότητα από τις κηλίδες.
 • Καθαρίζει σε βάθος για να αφαιρέσει τους ρύπους από τους φραγμένους πόρους.